Gårdagen gick fort, nästan för fort.
My vaknade redan vid sju så vi kilade upp och jag passade på att baka bröd innan det bar av hem till mamma och pappa. Min mormor och morfar var där tillsammans med min gammelmoster från finland.
Vi träfas inte så ofta, sist vi sågs var i augusti förra året och då hade jag My i magen. Så nu när vi kom till Julita jag och My var Pirjo framme direkt och gosade med My. Som för ovanligheten skull inte alls hade något emot att hamna i en främmande famn direkt, utan fann sig väldigt snabbt tillrätta.
Sen hade hon show hela dagen, mellan elva och fyra sov hon inte en blund. Hon fjantade och tramsade och var hur charmig som helst. Hon var så säker på sig själv att hon lyckades äta själv med sked och säga tack, framsteg!
 
Hon somnade så fort vi satte oss i bilen hemåt och där satt hon och sov nästan en halvtimme hemma sen medan jag och Charlie satt ute och fikade. Hon hade nog sovit längre om vi inte tvingats plocka ur henne ur bilen eftersom jag skulle och träna.
 
Roligaste passet igår, power. Dock har dom flyttat det nu så nu är det bara på torsdagar halv fem. Halv fem liksom, vem kan gå då?
Så himla tråkigt att jag inte kommer hinna till det, jag gillade verkligen det passet.
Det blir sista powerpasset imorgon på morgonen innan de byter schema på gymmet. 
Idag var jag in och körde en sväng på crossen, lite fria vikter och lite maskiner och sen en rejäl genomkörare på magen och ryggen. Sen ställde jag mig på crossen igen innan parkeringstiden gick ut. 
 
Just nu sitter vi och försöker intressera oss för en av filmerna vi hyrde, side effects, den är väääldigt seg, dessutom tycker jag Rooney Mara är en riktigt kass skådis, typ i samma klass som twilightbruden... inte bra!