Snacka om att jag vaknade utvilad inledd efter tolv timmars sömn. Hela familjen var i säng innan åtta!

Efter besöket på vårdcentralen igår gick jag ner på stan med My i vagnen. Vad spännande hon tyckte att det var, satt och pekade och tjoade och kollade med stora ögon på allt.
Vi handlade det vi skulle ha, en penna att måla på glas med och lakritspulver, och sen mötte vi upp mamma som bjöd på fika innan vi gick tillbaka till vårdcentralen där bilen stod parkerad.

Till middag igår åt vi risgrynsgröt med skinkmacka. Så gott! Vi konstaterade att julmusten saknades, annars hade det varit perfekt.
Men den där lilla fröken, hon är nog inte vår dotter! Spottade ut risgrynsgröten!? Hädelse! Men oliver kan hon äta, något som varken jag eller Charlie är värst förtjusta i... Knasig unge!

Just nu ligger vi i sängen och My sover och jag passar på att njuta, av tystnaden, lugnet och närheten.
När Charlie kommer hem ska vi städa så att det är rent och fint tills morgon när mamma och pappa kommer för att bo här över natten med My medan jag och Charlie är ute och lyxar.
Jag har redan förberett mig lite och målat tånaglarna i en fin röd nyans och naglarna i guldglitter, klänningen är nedpackad och bubblet ligger i kylen. Vi tänkte att vi kan ju ändå fira här hemma med ett glas eftersom vi får skjuts ned på stan.


Passar på att pussa järnet på Mysan nu eftersom jag vet att jag kommer sakna henne samtidigt som det kommer vara skönt att komma iväg och bara vara man och hustru och slippa vara mamma och pappa för en stund. Den stunden ska vi ta tillvara på!