En riktigt mysig dag har passerat. Vaknade ensam i sängen imorse, Charlie hade inte fått tillstånd från sin svärmor att åka hem från festen så det hade ju bara varit för honom att stanna kvar! Och jag gnäller inte för det... Hela sängen för mig själv inatt och en extra sväng i den på förmiddagen medan My sov en sväng innan vi åkte över till ramshammar för att hämta Charlie. Väl där blev det lite pilkastning och mat innan vi åkte vidare till familjen Westling och snackade skit och åt veckans andra omgång pizza. Inget fel med det, är det semester så är det!
 
 
Dock jobbar karln nu i två veckor igen innan han återigen går på semester, den gången för fyra veckor. Eller två är semester och två är föräldraledighet. Mysigt!
 
Nej, nu hoppar vi i säng här hemma, imorgon bär det av till västerås för en sväng på ikea. Jag behöver ha en hylla till hönans rum som jag kan ha hennes böcker på. Sen blir det en tur in på barnenshus och kollar vagn, bilstol och en gunga. My fick provgunga i Arvids gunga och det var toppenskoj!