Inatt har det sovits som stockar här hemma, My somnade först, tjugo minuter senare Charlie och strax efter somnade jag. Så idag är både jag och My utvilade, eller hon borde vara iallafall för hon sover fortfarande! 
 
Efter massagen igår så kilade vi ner en sväng på stan, mysigt att gå och strosa runt där, det var ett tag sen jag var där. Jag började med att framkalla massa kort, ungefär 200 varav 170 på My :)
Sen kikade vi inne på hm, indiska, lindex och kappahl, men varken jag eller My hittade något vi ville ha. På panduro blev det däremot storshopping, så nu kan jag både fixa kort, dopboken och skriva på min svarta tavla. 
 
Nu på förmddagen kommer mamma och pappa och hämtar oss, det blir en tripp till ikea och en sväng in på biltema. Jag ska köpa ljus och lampor!! Bland annat en nattlampa så jag ser vart jag ska stoppa nappflaskan på natten. Det har faktiskt hänt att jag försökt stoppa den i näsan på My både en och två gånger i mörkret...
 
 
Ikväll när Charlie kommit hem ska jag iväg och handla "startgrejer" till min fitnessfight som börjar på fredag. Det ska bli så sjukt spännande att se hur mycket jag kommer klara på 30 dagar! Fyfan, det var i alla fall inte roligt att se bilderna man ska ta, i top och shorts, framifrån, bakifrån och från sidan. Jag behöver verkligen komma i form!!