Det gick sjuuukt bra på passen!! Ännu roligare säkert när man kört i alla fall MRL flera gånger så man hänger med i rörelserna och kan ta ut dom ordentligt. Passet är bara 30 minuter så allt går så fort.
Kul var det i alla fall! Och skönt för benen som jag stretchade ut ordentligt efteråt.
 
När jag kom hem hade karln i huset maten klar, vilken lyx! Charlies föräldrar var här också, dock glömde jag helt bort att fråga om semlebullereceptet, fasiken! Dom hade med sig presenter, lite kläder, till My (hon blir riktigt bortskämd den där skrutten). En fin liten klänning och strumpbyxor. 
 
 
 
 
Häromveckan fick vi hem ett par sandaler jag traderat hem åt My, jättesöta med små glittriga blommor på. Hon verkar älska dom med för hon springer runt med dom hela tiden, antingen om hon fått på sig dom själv eller om hon springer med dom i händerna.
 
Nu har My däckat för natten, lika trött idag som igår. Det hade gått jättebra på föris och tydligen håller dom på att bli en riktig liten rackarliga dom minsta barnen. Nu har den 5e lilla inskolning och My och hennes lilla tjejkompis hon hade inskolning med hänger med honom och visar allt bus de lärt sig hittills.
Nu ska vi vuxna fortsätta kolla lets dance och ha fredagsmys!