Idag blev inget som planerat!
Efter morgonuppvaknandet så somnade My om en liten stund, sen vaknade hon igen, somnade, vaknade, somnade och sen ringde mamma så då vaknade vi och gick upp. Så på två timmar hann hon somna och vakna tre gånger! Lilla hönan!!
Hoppas hon får mer ro inatt...
 
Mamma ringde i alla fall för att berätta att hon skulle jobba ikväll och kunde inte passa My då, så hon undrade om jag kunde komma med henne på dagen istället?
Självklart!
Så jag körde ut en lycklig My till en ännu lyckligare mormor och åkte sen in till stan för att träna eftersom det inte blev ngt av det ikväll. Sen gick jag en sväng på stan och stötte på Julia, så vi gick tillsammans en stund. Sen styrde jag bilen mot coop för att äntligen storhandla. 
Sen åkte jag förbi coop i skogstorp och hämtade paketet med sakerna My och jag beställde igår, hem och kasta in sakerna i kylen och sen ut till mamma och pappa igen. 
 
Väl där visade det sig att hönan vägrat sova när inte mamma var med så jag gick och la henne en stund medans mamma fixade tunnbrödsrullar år oss, mums! Till efterrätt blev det semla med hetvägg, ännu mera mums!
Efter det packade jag in oss i bilen och vi åkte hem. 
 
Nu har jag precis städat klart och ska lägga de kokta äggen på macka och servera karln som sitter och ugglar i soffan, han kom precis hem från syster min. 
 
Här är lite av grejerna jag köpte åt My i tremånaderspresent som hon ska få imorgon. Sen köpte jag lite bra o ha med; två vita basbodys och två par fina mjukisbyxor och strumpor.