Fy farao vilken träningsvärk jag har idag! Så himla bra! 
 
Imorse kom min mormor och morfar förbi. De hade med sig lite presenter till My, bland annat en liten leksaksresväska som uppskattades mycket av lilla fröken. 
De hade dessutom tömt sin fulla spargris och skänkte de pengarna till My. Så nu är hennes gris full, våran också och så ligger det pengar i en matlåda tills vi har hittat en till spargris. Tror att jag kanske har en på loftet som ligger och dammar...
 
Jag och My var in till stan och träffade Alex och Elsa. Vi åt på spicy hot och gick en liten sväng på stan innan vi parkerade barnvagnarna inne på biblioteket och sattes oss med kidsen i lekhörnan. 
De har en jättefin lekhörna på barnavdelningen på biblioteket. Det hade inte jag en aning om att det fanns.
Dock är ju inte jag helförtjust i såna ställen egentligen. Det är ju alltid en massa andra barn som ska fram och leka och klappa på ens bebis. Och jag som inte är värst vidare förtjust i obekanta ungar (inte vissa bekanta heller iofs) blir väldigt obekväm i hela situationen. 
Högljudda, snoriga ungar som ska fram och peta på min guldklimp... Hm... Aaa det är väl bara att vänja sig, snart får man väl springa på diverse kalas och lekland med andra ungar.
 
Sen bar det av hem med My och iväg igen till träningen. Jag och Julia körde egen uppvärmning lite lätt på roddmaskinen innan vi gick in till spinningen. Fy satan vad jag tog i, det brännde i hela benen. Efteråt körde vi lite armträning också innan vi bokade in oss på samma pass nästa vecka med.
 
När jag kom hem åt vi kvarg med honung och hasselnötter, gröt till hönan, innan vi stoppade henne i badet. Jag passade på att läsa lite för henne ur boken jag hämtade ut på biblioteket idag. 
 
Nu ska vi spela vårt nyinköpta spel SkipBo, sååå sjukt roligt!!