Igår kväll började jag plugga, äntligen släppte det lite. Så jag har paus just nu i pluggandet och ska snart ut och gå en sväng på våran isiga väg.
 
Igår på dagen gjorde jag typ allt annat än pluggade. Jag städade bort alla ljusstakar, dock måste jag se till att få upp de vanliga lamporna också, jag sprang fram och tillbaka mellan datorn och köksfönstret för att kolla om posten åkt förbi. Jag väntar på min nya telefon och vet inte om jag kommer få en smsavisering eller en pappersavi i brevlådan, den kom inte igår så jag hoppas hoppas hoppas att den kommer idag. Sjukt handikappad man blir utan en smartphone, musiken är borta, måste starta datorn för att lägga in i viktväktarappen, synka loopen blir till datorn, kolla kontot... Hur gjorde man förr?!
Jag bokade en resa igår också. Charlies syster med familj åker till Malta i maj och undrade redan runt jul om vi ville med. Då visste inte jag när jag hade praktik i vår så vi avvaktade. Men i fredags visade det sig att jag har praktik i april, så i maj hänger vi på dom till Malta. Jätteroligt! My som hört oss prata om det vill åka "flyglan" och "mester med Emil o Maja". Dessutom packar hon i sin apa-resväska hon fick i julklapp och säger "hejå mamma, My åka mester"´.
 
Igår passade jag på att åka iväg och träna med Julia som hittat en rolig träningslek med en vanlig kortlek. Sjukt jobbigt var det men himla roligt också.
Vi körde thrusters, burpees, dips och utfall på första halvan av kortleken, andra halvan körde vi situps, benlyft, dips och rygglyft.
 
Efter passade jag på att hämta My lite tidigare eftersom jag insåg att jag ändå inte kommer plugga något.
Såklart hade hon inte sovit och vi kom överens om att dom skulle sluta försöka få henne och sova middag, den perioden verkar vara över för hennes del. Så när vi kom hem drog jag med hennes saccosäck till köket och däri låg hon med sin nalle och en filt och ritade medan jag lagade maten. Hon bubblar hela tiden på om allt möjligt och det är så roligt att lyssna till. Efter maten hade vi riktigt långgos med kli på ryggen och kramkalas i soffan innan hon ville ringa "pappis" och säga god natt.
 
Jag taggar upp redan nu för mitt favvopass power ikväll, roligt!!!
 

Kommentera

Publiceras ej